Dolmabahce-paladset & to kontinenter

Dolmabahce-paladset & to kontinenter

Pris fra 306 kr

På denne tur til Dolmabahçe-paladset og to kontinenter vil du få mulighed for at opleve et af verdens mest glamourøse paladser og få chancen for at gå fra et kontinent til et andet på bare få minutter.

Besøg Dolmabahçe-paladset, det seneste af de Ottomaniske sultaners hjem. Paladset er bygget på en 110.000 kvadratmeter stort område og fungerede som det administrative centrum for the Ottomaniske Rige. Kendt for sin storslåede samling af europæiske antikviteter, møbler og en 4,5 tons tung lysekrone, paladset har hele 285 værelser og 46 festsale.

I løbet af denne 3 timer tur vil du få en unikke mulighed for at komme til at gå fra til kontinent til et andet over Bosporusbroen, som forbinder Europa og Asien. Du kommer også til at gå op ad højdepunktet Çamlıca. Fra dette højeste punkt i byen har du en fantastisk panoramaudsigt udover Istanbul og Bosporus. 

Varighed: 3 timer fra kl. 14.00-17.00. 

Der er inkluderet følgende højdepunkter i turen:
- Dolmabahçe-paladset 
- Bosporusbroen
- Højdepunktet Çamlıca

Inkluderet i billetprisen: Transport fra/til centralt beliggende hoteller i Istanbul, museumsindgange og donationer til moskeérne. 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Der er gratis transport til/fra centralt beliggende hoteller nær Taksim-pladsen, Sultanahmet og Akasray. Inden du færdiggør din bestilling, vil du blive bedt om at oplyse navnet på dit hotel, så vi kan arrangere din transport. Hvis du bor på hoteller i nærheden af lufthavnen eller på den asiatiske side af Istanbul, så bliver der muligvis tilføjet et afhentningsgebyr, eller du vil blive bedt om at møde op på turens startadresse i det centrale Istanbul.  
- Turen starter kl. 14, men eftersom du bliver hentet fra dit hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig. 
- Børnebilletter er tilgængelige fra 3-7 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen
- Denne tur til 'Dolmabahçe-paladset og to kontinenter' er ikke tilgængelig d. 8. august, d. 15. oktober og d. 1. januar. 

 

Bestil billetter

Dato
Dolmabahce-paladset & to kontinenter Info

Dolmabahce-paladset & to kontinenter
Der er inkluderet gratis transport til og fra centralt beliggende hoteller i Istanbul.

Info

Dolmabahce-paladset & to kontinenter
Varighed: 3 timer fra kl. 14.00-17.00.

Vejviser

Vejviser
Når turen er slut, bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Kort Kort

Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv