Sightseeing

Sightseeing i Istanbul kan gøres på mange måder. Her finder du billetter til sightseeing ture i og omkring Istanbul, både i den europæiske og asiatiske del og både om dagen of aftenen! Bestil dine billetter til sightseeing i Istanbul her!

Sightseeing
 
Det Ottomaniske Istanbul

Det Ottomaniske Istanbul

Dyk ned i den muslimske verdens fascinerende historie på en tur til Topkapı-paladset og sultanens gravsted. Tag med os på en rejse til det Ottomaniske Istanbul. Book dine billetter her.

Fra 271 kr
Istanbul heldagstur

Istanbul heldagstur

Oplev Istanbuls fascinerende historie helt tæt på, som vi tager dig gennem de Byzantinske og Ottomaniske Rigers landemærker. Book dine billetter her!

Fra 534 kr
Det Gyldne Horn Tur

Det Gyldne Horn Tur

Kom med på det Gyldne Horn turen og oplev Eyüp Sultan moskéen, Miniatürk og kør i tovbane op ad bakken til Pierre Loti Coffee House og nyd udsigten udover det Gyldne Horn. Book dine billetter her.

Fra 247 kr
Klassiske Istanbul

Klassiske Istanbul

Tag med os på en uforglemmelig rejse til hjertet af Istanbul, hvor de Byzantiniske og Ottomanske riger tidligere regerede. Hvis du gerne vil opleve klassiske Istanbul, så bestil dine billetter i dag!

Fra 271 kr
Dolmabahce-paladset & to kontinenter

Dolmabahce-paladset & to kontinenter

På denne tur til Dolmabahçe-paladset og to kontinenter vil du få mulighed for at opleve et af verdens mest glamourøse paladser og få chancen for at gå fra et kontinent til et andet på bare få minutter. Book dine billetter her!

Fra 304 kr
Tur til Byzans

Tur til Byzans

Lad os tage dig med tilbage til oldtidens Byzans, den gamle græske by, der senere blev til Konstantinopel og det moderne Istanbul. Find dine billetter her.

Fra 247 kr
Den Grønne Moské og Bursa

Den Grønne Moské og Bursa

Kom med os på en heldagstur til grønne Bursa, som den tyrkiske by bliver kaldt på grund af dens omringende skove. På denne tur vil du komme til at besøge Ulucami moskéen, den Grønne Moské og det Grønne Mansuleum og opleve silkemarkedet i den store bazar. Du kan booke dine billetter her.

Fra 698 kr
Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv