Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Den Grønne Moské og Bursa

Kom med os på en heldagstur til grønne Bursa, som den tyrkiske by bliver kaldt på grund af dens omringende skove. På denne tur vil du komme til at besøge Ulucami moskéen, den Grønne Moské og det Grønne Mansuleum og opleve silkemarkedet i den store bazar. 

Turen starter med færgebåd, hvorfra du kan nyde det smukke landskab passere forbi. Så kører vi videre til Bursa, den tidligere ottomaniske hovedstad. Her nyder vi en lækker 'Alexander den Store kebab' til frokost.

Efter frokost besøger vi Ulucami moskéen, den Grønne Moské og det Grønne Mansuleum (kun udefra) og det gamle silkemarked i den store bazar.

Efterfølgende kører vi til det 600 år gamle ?nkaya platantræ, som danner fundamentet for en af Bursas ældste landsbyer oprettet af ottomanerne. På vej til Uluda?-bjerget holder vi en kaffepause. Bjerget er også kendt som det legendariske Olympos, hvorfra guderne så den trojanske krig. Herfra får du en skøn udsigt udover byen. 

Varighed: 13 timer fra kl. 9.00-22.05.

Der er inkluderet følgende højdepunkter på turen: 
- Den Grønne Moské (Ye?il-moskéen) og det Grønne Mansuleum 
- Silkemarkedet
- Uluda?-bjerget

Inkluderet i billetprisen er: Transport til og fra centralt beliggende hoteller i Istanbul, indgange til den Grønne Moské og Mansuleum, frokost og en stedkendt guide. 

Vigtig information:
 - Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Der er gratis transport til/fra centralt beliggende hoteller nær Taksim-pladsen, Sultanahmet og Akasray. Inden du færdiggør din bestilling, vil du blive bedt om at oplyse navnet på dit hotel, så vi kan arrangere din transport. Hvis du bor på hoteller i nærheden af lufthavnen eller på den asiatiske side af Istanbul, så bliver der muligvis tilføjet et afhentningsgebyr, eller du vil blive bedt om at møde op på turens startadresse i det centrale Istanbul.  
- Turen starter kl. 9, men eftersom du bliver hentet fra dit hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig. 
- Turen foregår på engelsk. 
- Børnebilletter er tilgængelige fra 3-7 år. Børn fra 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen.  
- Det er nødvendigt at lave en forhåndsreservation.
- På denne tur er minimum af seks gæster påkrævet. Du kan booke til færre, men hvis der ikke kommer seks gæster i alt, kan din tur blive flyttet. I det usandsynlige tilfælde at din tur bliver aflyst pga. manglende tilmeldninger, får du pengene retur.  

Hvad er ikke med i prisen?

Varighed: 13 timer fra kl. 9.00-22.00.

Bestil
Fra 698 kr

tir, 11 maj 2021

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 13 timer

Afgangstider

Vejviser

Den Grønne Moské og Bursa

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.