Bosporus Middagscruise

Fra kr 468
Tag på et cruise ned ad Bosporus-strædet, mens du nyder en lækker middag og bliver underholdt af fantastiske mavedansere og et traditionelt tyrkisk folklore stykke, alt imens solen går ned. 

Lad dig blive betaget af den smukke udsigt til Topkap?-paladset, Den Blå Moské og Leander-tårnet, som du sejler ned af Bosporus-vandvejen, som forener Europa og Asien. 

Middagen inkluderer forskellige tyrkiske specialiteter og international kogekunst, inklusiv lokale drinks, mens du er ombord på båden.

Varighed: Fra kl. 20.15-23.55. 

Der er inkluderet følgende højdepunkter på turen:  
- Bosporus om natten
- Mavedanser show
- Folklore opvisning 

Inkluderet i billetprisen er: Transport til og fra centralt beliggende hoteller i Istanbul, en fast middagsmenu, inklusiv ubegrænset lokale drinks, et mavedanser show og en folklore opvisning. 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Der er gratis transport til/fra centralt beliggende hoteller nær Taksim-pladsen, Sultanahmet og Akasray. Inden du færdiggør din bestilling, vil du blive bedt om at oplyse navnet på dit hotel, så vi kan arrangere din transport. Hvis du bor på hoteller i nærheden af lufthavnen eller på den asiatiske side af Istanbul, så bliver der muligvis tilføjet et afhentningsgebyr, eller du vil blive bedt om at møde op på turens startadresse i det centrale Istanbul.  
- Turen starter kl. 20.15, men eftersom du bliver hentet fra dit hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig. 
- Turen foregår på engelsk. 
- Børnebilletter er tilgængelige fra 3-7 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen.  
- Denne tur er ikke tilgængelig nytårsaften. 

Åbningstider

Varighed: Fra kl. 20.15-23.55.

Bestil

søn, 28 apr 2019

Åbningstider

Vejviser

Bosporus Middagscruise

×