Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Det Gyldne Horn Tur

Kom med på det Gyldne Horn turen og oplev Eyüp Sultan moskéen, Miniatürk og kør i tovbane op ad bakken til Pierre Loti Coffee House og nyd udsigten udover det Gyldne Horn. 

Besøg et af verdens helligste steder efter Mekka, Medina og Jerusalem, Eyüp Sultan moskéen og gravsted. Hver dag beøsger tusindvis af mennesker moskeén. Eyüp-El-Ensari var profeten Muhammeds følgesvend og bannerfører, som dødede under det arabiske angreb i 7. hundrede tallet. Hans gravsted er Istanbuls vigtigste islamistiske helgengrav. 

Efter besøget til Eyüp Sultan moskén, tager vi en tovbane til Pierre Loti Coffee House, som ligger på en frodig grøn bakketop, hvorfra du kan nyde den skønne panoramaudsigt af Det Gyldne Horn. Fra tovbanen kan du se Det Gyldne Horn fra et fugleperspektiv, mens den kører mod caféen - 550 meter op på bare 115 sekunder. Caféen er opkaldt efter den franske forfatter og poet, Pierre Loti, som var meget betaget af Istanbul og skrev, mens han sad i caféen og nød udsigten. 

Efterfølgende besøger vi Minitürk, en af verdens største miniature parker med skalerede modeller af kendt arkitektur fra Istanbul, Anatoiien og de tidligere ottomaniske territorier. Parken afspejler genoplivningen af tyrisk kultur og historie i alt sin pragt, samtidig afspejlies samfundets livsstil gennem tiden. 

Varighed: 3 timer fra kl. 14.00-17.00.  

Der er inkluderet følgende højdepunkter på turen: 
Eyüp Sultan moskéen og gravsted
- Pierre Loti Coffee House
- Miniatürk

Inkluderet i billetprisen er: Transport til og fra centralt beliggende hoteller i Istanbul, indgangsgebyrer og en stedkendt guide.  

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Der er gratis transport til/fra centralt beliggende hoteller nær Taksim-pladsen, Sultanahmet og Akasray. Inden du færdiggør din bestilling, vil du blive bedt om at oplyse navnet på dit hotel, så vi kan arrangere din transport. Hvis du bor på hoteller i nærheden af lufthavnen eller på den asiatiske side af Istanbul, så bliver der muligvis tilføjet et afhentningsgebyr, eller du vil blive bedt om at møde op på turens startadresse i det centrale Istanbul.  
- Turen starter kl. 14, men eftersom du bliver hentet fra dit hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig. 
- Børnebilletter er tilgængelige fra 3-7 år. Børn fra 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen. 
- Vi kræver et minimum af seks gæster førend en tur bliver gennemført. 
- Det Gyldne Horn tur kører mandag og torsdag eftermiddag. 

Bestil
Fra 247 kr

tir, 11 maj 2021

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 3 timer

Afgangstider

Vejviser

Det Gyldne Horn Tur

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.