Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Tur til Byzans

Lad os tage dig med tilbage til oldtidens Byzans, den gamle græske by, der senere blev til Konstantinopel og det moderne Istanbul.

På denne tur tager vi dig til Det Gyldne Horn, en naturlig havn, som har fået sit navn fra dens hornlignende form og de gyldne reflektioner som glimtre på bølgerne. 

Vi besøger også den græskortodokse patriak ved Fener, den græskortodokse kirkes officielle hovedkvarter, lige siden Konstantin den Store deklarede kristdommen for det romerske riges religion.

Ikke langt fra Det Gyldne Horn finder du Blachernækirken, bedst kendt og hyldet for sit alter dedikeret til Jomfru Maria indrammet med 'Hagiasma' (helligt vand) og 'Hagion Lousma' (helligt bad). 

Du kommer også til at opleve den måske smukkeste kirke i hele Tyrkiet, Chorakirken (Kariye museet), oprindeligt et Byzansk kloster med fantastiske mosaikker og kalkmalerier. 

Vi beøsger også Anemas fængslet og Tekfur-paladset (kun udefra), som er de eneste hovedstrukturer, der er tilbage fra Blachernæ-paladsets mange komplekser.

Du kommer også til at se de imponerende byzantiske landmure, som indrammede Byzans akropolis med en 22 kilometer lang fæstning med 96 tårne og ni hovedporte som dateres helt tilbage til det 5. århundrede. 

Varighed: 3 timer fra kl. 14.00-17.00.  

Der er inkluderet følgende højdepunkter på turen: 
- Den græskortodokse patriak ved Fener
- Blachernækirken
- Chorakirken
- Anemas fængslet
- Tekfur-paladset
- De byzantiske landmure

Inkluderet i billetprisen er: Transport til og fra centralt beliggende hoteller i Istanbul og en stedkendt guide. 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Der er gratis transport til/fra centralt beliggende hoteller nær Taksim-pladsen, Sultanahmet og Akasray. Inden du færdiggør din bestilling, vil du blive bedt om at oplyse navnet på dit hotel, så vi kan arrangere din transport. Hvis du bor på hoteller i nærheden af lufthavnen eller på den asiatiske side af Istanbul, så bliver der muligvis tilføjet et afhentningsgebyr, eller du vil blive bedt om at møde op på turens startadresse i det centrale Istanbul.  
- Turen starter kl. 14, men eftersom du bliver hentet fra dit hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig. 
- Børnebilletter er tilgængelige fra 3-7 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen. 
- Turen til Byzans opererer hver tirsdag. 

Bestil
Fra 247 kr

tir, 11 maj 2021

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 3 timer

Afgangstider

Vejviser

Tur til Byzans

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.