Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Istanbul heldagstur

Oplev Istanbuls fascinerende historie helt tæt på, som vi tager dig gennem de Byzantinske og Ottomaniske Rigers landemærker. Denne heldagstur inkluderer det bedste af, hvad Istanbul har at tilbyde. 

I løbet af denne tur tager vi dig med til Hagia Sophia (Den Hellige Visdom), en af de mest storslåede arkitektoniske vidundere, konstrueret som en basillika i det 6. århundrede af kejser Justinian og den fantastisk smukke Blå Moské kendt for sine blå ?znik tegl og unik med sine seks minaretter, bygget i ære af Sultan Ahmet. 

Du kommer også til at se Topkap?-paladset, som er det største palads i Istanbul, såvel som de ottomaniske sultaners primære residens i omkring 400 år ud af deres 624 år lange styre. I dag huser paladset et skattekammer, uvurderlige levn fra profeten Muhammed, kinesisk porcelæn, en kalligrafi samling og meget mere. 

Der er fem grave fra de ottomaniske sultaner på gravstedet ved Hagia Sophia, kendt som 'Sultan Tombs'. De keramiske paneler er det smukkeste eksempler på 16. hundrede tallets lilla, rød, grøn og blå blomstermotiver.

Varighed: 8 timer fra kl. 9.00-17.00   

Der er inkluderet følgende højdepunkter på turen: 
- Hagia Sophia 
- Den Blå Moské 
- Hippodrom
- Monumentet 'Obelisk of Theodosius' 
- Den store bazar
- Topkapi-paladset 
- Sultanens gravsted (Sultan Tomb)

Inkluderet i billetprisen er: Transport til og fra centralt beliggende hoteller i Istanbul, museumsindgange, frokost på en tyrkisk restaurant, donationer til moskeérne og gravstederne såvel som en stedkendt guide. 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Der er gratis transport til/fra centralt beliggende hoteller nær Taksim-pladsen, Sultanahmet og Akasray. Inden du færdiggør din bestilling, vil du blive bedt om at oplyse navnet på dit hotel, så vi kan arrangere din transport. Hvis du bor på hoteller i nærheden af lufthavnen eller på den asiatiske side af Istanbul, så bliver der muligvis tilføjet et afhentningsgebyr, eller du vil blive bedt om at møde op på turens startadresse i det centrale Istanbul.  
- Turen starter kl. 9, men eftersom du bliver hentet fra dit hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig. 
- Børnebilletter er tilgængelige fra 3-7 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen. 
- Harem sektionen er ikke inkluderet i denne tur til Topkap?-paladset.
- Hagia (St.) Sophia er lukket på mandage og vil derfor blive erstattet af cisternerne (Yerebatan Sarnici).
- Den blå moskeé kan kun blive besøgt udefra på fredag morgener indtil kl. 13.00 på grund af fredagsbøn. 
- Denne Istanbul heldagstur er ikke tilgængelig d. 28. juli, d. 4. oktober og d. 1. januar. 
 

Åbningstider

Varighed: 8 timer fra kl. 9.00-17.00.

Bestil
Fra 534 kr

ons, 23 jun 2021

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 8 timer

Åbningstider

Vejviser

Istanbul heldagstur

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.