Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Det Ottomaniske Istanbul

Dyk ned i den muslimske verdens fascinerende historie på en tur til Topkap?-paladset og sultanens gravsted.

Topkap?-paladset er det største palads i Istanbul, såvel som de ottomaniske sultaners primære residens i omkring 400 år ud af deres 624 år lange styre. I dag huser paladset et skattekammer, uvurderlige levn fra profeten Muhammed, kinesisk porcelæn, en kalligrafi samling og meget mere.

Der er fem grave fra de ottomaniske sultaner på gravstedet ved Hagia Sophia, kendt som 'the Sultan Tombs'. De keramiske paneler er det smukkeste eksempler på 16. hundrede tallets lilla, rød, grøn og blå blomstermotiver.

Varighed:  3 timer fra kl. 14.00-17.00.     

Der er inkluderet følgende højdepunkter på turen: 
- Tab dig selv i det Ottomaniske Riges historie med et besøg til Topkap?-paladset. 
- Gå i de ottomaniske sultaners fodspor som du ser de forskellige udstillinger, som inkluderer kinesisk porcelæn, våben, kalligrafi og meget mere.  

Inkluderet i billetprisen: Transport til og fra centralt beliggende hoteller i Istanbul, museumsindgange, donationer til sultanens gravsted og en stedkendt guide. 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Der er gratis transport til/fra centralt beliggende hoteller nær Taksim-pladsen, Sultanahmet og Akasray. Inden du færdiggør din bestilling, vil du blive bedt om at oplyse navnet på dit hotel, så vi kan arrangere din transport. Hvis du bor på hoteller i nærheden af lufthavnen eller på den asiatiske side af Istanbul, så bliver der muligvis tilføjet et afhentningsgebyr, eller du vil blive bedt om at møde op på turens startadresse i det centrale Istanbul.  
- Turen starter kl. 14, men eftersom du bliver hentet fra dit hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig. 
- Børnebilletter er tilgængelige fra 3-7 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen. 
- Harem sektionen er ikke inkluderet i denne tur til Topkap?-paladset.

Bestil
Fra 271 kr

tir, 11 maj 2021

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 3 timer

Afgangstider

Vejviser

Det Ottomaniske Istanbul

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.