Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Klassiske Istanbul

4.0 (1)
Tag med os på en uforglemmelig rejse til hjertet af Istanbul, hvor de Byzantiniske og Ottomanske Riger tidligere regerede. Hvis du gerne vil opleve klassiske Istanbul, så bestil dine billetter i dag!

I løbet af denne 4 timers tur tager vi dig med til Hagia Sophia (Den Hellige Visdom), en af de mest storslåede arkitektoniske vidundere, konstrueret som en basillika i det 6. århundrede af kejser Justinian og den fantastisk smukke blå moské kendt for sine blå ?znik tegl og unik med sine seks minaretter, bygget i ære af Sultan Ahmet. 

Varighed: 4 timer fra kl. 9.00-13.00. 

Der er inkluderet følgende højdepunkter på turen:
- Sultan Ahmet - Istanbuls historiske centrum
- Hagia (St.) Sophia 
- Den blå moské 
- Hippodrom 
- Den store bazar

Inkluderet i billetprisen: Afhentning fra centralt beliggende hoteller i Istanbul, museumsindgange og donationer til moskéerne. 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print din billet ud og medbring den på din tur. 
- Der er gratis afhentning fra centralt beliggende hoteller nær Taksim-pladsen, Sultanahmet og Akasray. Inden du færdiggør din bestilling, vil du blive bedt om at oplyse navnet på dit hotel, så vi kan arrangere din afhentning. Hvis du bor på hoteller i nærheden af lufthavnen eller på den asiatiske side af Istanbul, så bliver der muligvis tilføjet et afhentningsgebyr, eller du vil blive bedt om at møde op på turens startadresse i det centrale Istanbul.  
- Turen starter kl. 9, men eftersom du bliver hentet fra dit hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig.  
- Turen foregår på engelsk.
- Børnebilletter er tilgængelige fra 3-7 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen. 
- Bemærk venligst: Turen ender ved den store bazar. Den nærmeste togstation er Beyaz?t-Kapal?çar??. 
- Hagia (St.) Sophia er lukket på mandage og vil derfor blive erstattet af cisternerne (Yerebatan Sarnici).
- Den Blå Moské kan kun blive besøgt udefra på fredag morgener indtil kl. 13.00 på grund af fredagsbøn. 
- Denne tur til 'Klassiske Istanbul' er ikke tilgængelig d. 8. august, d. 15. oktober og d. 1. januar.

Bemærk venligst: Eftersom køretøjer ikke er tilladte inden i Den Store Bazar, stopper bussen ude foran den tyrkiske tæppehandler, som du er velkommen til at besøge og få en introduktion til tyrkiske tæpper. Besøget er valgfrit, og hvis du ønsker, kan du bare springe det over og gå direkte ind i Den Store Bazar, som ligger mindre end 5 min. fra den tyrkiske tæppehandler. Besøget i Den Store Bazar er uden guide, så du vil gå rundt på egen hånd, da lommetyve oftest går efter større grupper end individuelle besøgende.

Åbningstider

Varighed: 4 timer fra kl. 9.00-13.00.

Bestil
Fra 271 kr

ons, 23 jun 2021

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 4 timer

Åbningstider

Vejviser

Klassiske Istanbul

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.