Ticmate
Billetter til oplevelser
i mere end 130 lande på seks kontinenter

Om istanbulBilletter.dk

IstanbulBilletter.dk er en svenskejet virksomhed, med kontor i det centrale København, som hjælper danskere med, at få information om, samt bestille billetter til cruises, attraktioner, oplevelser og sightseeing i Istanbul, på en enkel og smart måde. Takket være vores fordelagtige aftaler kan vi altid tilbyde billetter til fornuftige og konkurrencedygtige priser, ofte også til begivenheder der er udsolgte i Istanbul. Som kunde hos os kan du handle trygt, samt vi vil gøre, hvad vi kan for, at dit ophold i Istanbul bliver lige så fantastisk som du håber på.

En forretningside drevet af passion

Manden bag IstanbulBilletter.dk, Marcus Moeschlin har selv et passioneret forhold til arrangementer af enhver slags. Allerede som 18 årig arrangerede han rejser til rockkoncerter i Sverige. Tre år senere i 1985, arbejdede Marcus med Cornelis Vreeswijks sidste turné og plade©. Herefter har der været en lang og spænende karriere. En karriere, der altid har haft fokus på, at tilbyde mennesker gode arrangementer og internationale oplevelser til overkommelige priser, ikke mindst under Marcus' tid som ejer af Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm. Marcus er også med i en håndfuld af digitalpionere indenfor event-verdenen, eftersom han så tidligt som i 1990 var med til at skabe Global Tickets, et unikt netværk, hvor 22 lande købte og solgte internationale arrangementsbilletter elektronisk mellem hinanden. Dette på et tidspunkt, hvor konkurrenterne stadig benyttede sig af fax, telex og telefon. For dette pionerarbejde fik netværket i 1992 den britiske pris "Queen´s Award" for bedste eksport ide.

Der er altså mange års erfaring bag Ticmate, med kontor i både Spanien, Sverige og Danmark, hvilket gør Ticmate til en lokal virksomhed med globalt netværk og ambitioner.

IstanbulBilletter.dk ejes af Ticmate

Marcus Moeschlins hovedvirksomhed Ticmate har kun eksisteret siden 2006, men med fremgang som et faktum. Visionen med virksomheden er, at blive den ledende aktør i Europa for international salg af billetter og rejser til forskellige typer af arrangementer. Som et led i denne strategi, blev LondonMusikaler.se startet. I dag findes LondonMusikaler.se på 18 forskellige sprog i lige så mange lande, her i blandt LondonMusicals.dk i Danmark. IstanbulBilletter.dk er Ticmates første site med salg af billetter til cruises, attraktioner, sightseeing og oplevelser i Istanbul. Ideen med Ticmates Istanbul sites er, at de ligeledes skal findes på mindst 15 forskellige sprog, så de også bliver lokalt forankret i mere end 50 lande. Ticmate har siden 2009 også lanceret sites med salg af fodboldbilletter til England, Italien og Spanien, bl.a. LondonFodbold.dk, BarcelonaFootball.dk, ItalienFodbold.dk og MadridFodbold.dk samt de populære sites LondonBilletter.dk, ParisBilletter.dk, NewYorkBilletter.dk, RomBilletter.dk, PragBilletter.dk, BarcelonaBilletter.dk, MadridBilletter.dk, AmsterdamBilletter.dk, MilanoBilletter.dk, WienBilletter.dk og BerlinBilletter.dk der ligesom Istanbulnbilletter.dk sælger billetter til koncerter, cruises, attraktioner, sightseeing, transport og oplevelser. I bestyrelsen for Ticmate AB sidder, ud over VD Marcus Moeschlin, også Ole Oftedal, og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har lang erfaring, både som virksomhedsledere og i bestyrelser for virksomheder indenfor handel, rejser, media.

Marcus Moeschlin

 

Dansk
Ticmate
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv